After Summer School

Wanneer heb jij voor het laatst iets voor het eerst gedaan?

Als kind doe je niet anders, maar hoe ouder we worden hoe meer ervaringen we opdoen. En hoe minder vaak we nog verrast worden of de tijd nemen om onszelf verdiepen in een specifiek onderwerp. We dagen je graag uit: terug de schoolbanken in tijdens onze After Summer School op donderdag 19 september! Nee, niet zoals vroeger. Dit keer uit vrije wil, om iets te leren waar je écht interesse in hebt.

Wat?
Een inhoudelijke trainingsmiddag met een sterk programma. Een event waar je vol inspiratie en met een flinke dosis extra kennis van terug komt.

Voor wie?
Deze dag is voor iedereen met een brede interesse voor marketing-en communicatie en ondernemers die meer uit hun marketing en communicatie willen halen. Extra voorwaarde: een leergierige geest!

Kies wat jou past!
In totaal zijn er 4 workshops. De eerste workshop is gezamenlijk, de fundering van de rest van de middag.  Daarnaast kies je nog de 2 workshops die jou het meeste aanspreken. Om de kwaliteit te bewaken kiezen we bewust voor een kleinschalige aanpak. Het aantal plekken is daarom ook beperkt. We zien je graag daar!

Programma donderdag 19 september

Ontvangst 12.30 uur
Aanvang 13.00 uur | Hoe word je een sterk merk?
Het belang van een unieke identiteit door Pieters Media en Bianca van Duijn (illustrator Vet Wuuf).
14.15 uur | Workshop 1
15.15 uur | Hoe zet je zowel off- als online een sterk merk neer?
Kimberley D’Hoore (marketeer bij HBB24 & Beauty Plaza) vertelt je er alles over.
15.30 uur | Pauze
16.00 uur | Workshop 2
17.15 uur | Workshop 3
18.30 uur | Borrel en walking dinner
19.30 uur | Einde trainingsdag

De sprekers
Twee partijen hebben aangegeven graag bij te dragen aan de After Summer School. Ze hebben Zeeuwse roots en ambitie!
De ontwerper van Vet Wuuf – Bianca van Duijn – neemt het publiek mee in het succesverhaal van het bekende Zeeuwse icoon. Het merk heeft zelfs al een eigen merchandise lijn.
Ook Hair, Body & Beauty uit Sluis, dat inmiddels internationaal opereert, vertelt meer over hun succesverhaal. Vragen als: Welk proces zit er nu eigenlijk achter de bestel-knop op de website? passeren de revue. Je leert meer over het logistieke proces en hoe ze zowel off- en online een sterk merk neerzetten.

Workshop 1 Sterk merk
Voor wie ben je nu eigenlijk zo hard aan het werk? Tijdens deze creatieve sessie leer je de behoeften en drijfveren van jouw klant nog beter kennen. En krijg je tips hoe je jouw communicatie hier op af kunt stemmen.

Workshop 2 Social Media
Helaas…hét perfecte moment om te posten is er niet. En lang niet elke vorm van social media is voor jouw organisatie relevant. Richten is raken. Wij helpen je kiezen en brengen structuur aan met jouw eigen contentkalender. Zo wordt social media weer leuk en behapbaar!

Workshop 3 Online marketing
Waarschijnlijk heb je onbewust al ontzettend veel data over jouw (potentiele) klanten beschikbaar. Hoe zet je dit in om ze ook daadwerkelijk te bereiken? In deze workshop hoor je alles over de laatste tools en conversie-optimalisatie, oftewel: hoe haal je meer uit je online verkeer?

Workshop 4 Design thinking
Originele oplossingen vinden voor alledaagse én complexe marketing-communicatievraagstukken, daar staat de Design Thinking voor. Na een college van een uur heb je de tools in handen om binnen jouw eigen bedrijf met deze succesvolle methodiek aan de slag te gaan.

FAQ
Wat kost een ticket?

De ticketprijs is €149 excl. BTW. Dit is inclusief een hapje en een drankje na afloop en tijdens het event.

Heb ik keuze over welke workshops ik volg?
Jazeker, in totaal zijn er 4 workshop. De eerste is plenair en daarnaast kies jij 2 workshops die het beste bij jouw leerdoelen passen.

Waar is het?
We verhuizen onze ideeënfabriek voor één keer naar een unieke locatie: de Grote Kerk in Groede.


Andere vragen?

Stuur een e-mail naar info@pietersmedia.nl.

* Georganiseerd vanuit de ideeënfabriek in Groede, door de Denkers én Doeners van Pieters Media.