𝐀𝐦𝐞𝐡𝐨𝐞𝐥𝐚

Ik ben opgevoed met de gedachte dat als je maar hard genoeg werkt, ambitieus bent, de ongeschreven regels van de maatschappij volgt en een gezonde kop verstand hebt, je alles kunt bereiken wat je wilt. Gewoon jezelf zijn dus, maar dan beter.

Noem het Zeeuwse nuchterheid, of gedwongen realiteitszin ten tijde van een pandemie, maar om mij heen zie ik bosjes gedreven, intelligente en hardwerkende mensen die er- ondanks al hun inspanningen- niet in slagen om hun hoofd boven water te houden.

Ik hoef u niet uit te tekenen dat ook de branche waarin ik werkzaam ben zwaar getroffen is. De tijd waarin het kaf van het koren gescheiden wordt? Misschien. Maar ook de periode waarin ondernemers meer dan ooit op zichzelf worden teruggeworpen. En waarin de maakbaarheid van zaken ter discussie staat. Want wat de toekomst brengt? Wie het weet mag het zeggen. We are all just winging it. Ook die lifestyle coach, je stagebegeleider of die influencer waar je stiekem tegenop kijkt. Geen populaire boodschap, dat geef ik grif toe. Maar wel eerlijk.

Hoe graag ik het ook zou willen- of voor elke keer dat de vraag gesteld wordt een euro zou willen krijgen :)- het raken van je doelgroep is geen exacte wetenschap. Het is een kwestie van experimenteren en bijsturen. Jezelf opnieuw uitvinden en een eigen geluid vinden. Want organisaties die erin slagen om de human touch en persoonlijkheid toe te voegen aan de inmiddels gedigitaliseerde klantrelaties, zijn de winnaars van de toekomst.

Misschien sta jij nu ook wel voor zo’n punt. Waarin het schuurt, of waarin je even niet weet welke kant het op gaat. Heb ik een lifehack voor je? Zeker niet. Van mij mag alles. Zolang het werkt voor jou. Wie weet krijg je er nog lol in ook….

#geenlifehack #gewoondoen #teamnuchter #funmakesitrun