Denkers & doeners

voor- en achter de schermen

Communiceert en marketeert
Communiceert

Ieder zijn vak. Wij hoeven jou niets te vertellen over jouw business. Maar we helpen je wel graag jouw boodschap succesvol te communiceren.

Luisteren, meedenken en realiseren. Of het nu gaat om merkcommunicatie, positionering, gewoon een goede actie of een mooi en succesvol event voor je optuigen. Dat is waar we energie van krijgen. Wij vertellen wat jij bedoelt en helpen je om je merk onderscheidend in de markt te zetten. Zodat de communicatie écht doeltreffend wordt.

en

Originele en relevante oplossingen vinden voor complexe of juist gewone alledaagse marketing- en communicatievraagstukken. Dat is waar we onze klanten mee verrassen en het verschil mee maken.Onderscheidend drukwerk, sprekend webdesign, pakkende ontwerpen, en de juiste toonzetting voor je teksten of social media berichten. Wij houden het einddoel in het vizier.

marketeert!

Of het nu gaat om het verhogen van je naamsbekendheid, het introduceren van een nieuw product of nieuwe dienst, het binden van nieuwe en bestaande klanten of het vinden van nieuwe medewerkers. Uiteindelijk wil je raken, impact- en verschil maken. Dat noemen wij marketeren.

We maken je graag wegwijs met de praktische adviezen én voeren het uit. Zo boeken we samen resultaat. We zijn immers denkers én doeners.

Ons team

We zijn groot genoeg om alles in huis te hebben en tegelijkertijd klein genoeg om persoonlijk te blijven. Heb je geen eigen marketing- of communicatie collega in dienst, maar wilde je soms wel dat je er eentje had? Ook in dat geval springen we graag bij! Benieuwd wie ons team van denkers en doeners vormen? We stellen ons graag aan je voor!

Regelen en vormgeven

Jeroen en Kim

Enthousiast en creatief

Sandra en Kim

Strategisch en verrassend

Liesbeth en Marianne

Sturing en stabiliteit

Floor en Bert

Marten en Christine