DowCircles

Omgevingscommunicatie

Een routekaart naar verduurzaming beschrijf je niet op een A4’tje. Toen Dow bij Pieters Media aanklopte met de vraag of wij een concept konden bedenken waarin deze reis, de doelen, meevallers en tegenslagen konden worden samengevat, krabden wij ook even achter onze oren.

Operation Clean Sweep, Steel2Chemical en ProLiFex; het klinkt wat futuristisch, maar niets in minder waar. Sterker nog, het zijn lopende projecten in de zoektocht naar innovatieve producten én duurzame oplossingen voor het milieu en onze leefomgeving. Maar verduurzamen doe je niet alleen. Zelfs Dow niet. Gestoeld op de gedachte ‘Samen maken we het rond’ was het creatieve concept snel bedacht: Circles.

Podcast, video’s, long-reads, virtuele bijeenkomsten… geen middel wordt geschuwd om de omgeving te informeren. Een jaar van intensieve samenwerking en heel wat bakken koffie verder, lanceren we met gepaste trots een prachtig platform: www.dowcircles.nl.

Het volledige verhaal over de totstandkoming van DowCircles lees je via https://pietersmedia.nl/blog/2021/dowcircles-ik-ga…reis-en-neem-mee/