Residentie Veerhaven

Residentie Veerhaven: Full service

Aan de rand van het centrum, op een steenworp van winkels, horeca en uitgaansgeleien, verrijst binnenkort een prachtig appartementencomplex: Residentie Veerhaven. Het gebouw, gelegen aan de Scheldekade, biedt straks plaats aan 37 appartementen, die allen een panoramisch uitzicht bieden over de dynamische Westerschelde.

Pieters Media mocht het volledige marketing- en communicatie traject ontwikkelen en uitvoeren. We ontwikkelden een frisse huisstijl, die we toepasten op de website, brochures, advertenties en social mediapostingen.

We sloten aan tijdens de projectvergaderingen, waarbij naast de ontwikkelaars ook de verkopende makelaars aanwezig waren. Daardoor konden we steeds inspelen op de actualiteiten en ter plaatse advies uitbrengen over de te nemen stappen op het gebied van marketing en communicatie. Snel schakelen hoorde daar ook bij. Zo realiseerden we binnen een dag een 8 pagina tellende verkoopbrochure, die om 17:30 gedrukt en wel op het bureau van de makelaars lag. Op tijd om de volgende dag om 10:00 uur aan de eerste geïnteresseerden te overhandigen.

Daarnaast pakten we het volledige mediatraject op. Strategie, planning, inkoop en runnen van de on- en offline campagne, die we ondersteunden met tactische PR. Uniek aspect van de campagne was het TV programma dat we samen met JenZ-TV, Citymarketing Terneuzen en restaurant ’t Zusje opnamen. Een gezellig uurtje kletsen over de voordelen van het wonen in het hart van Terneuzen en het prachtige panoramisch uitzicht over de Westerschelde.

Opdrachtgeefster Joan Nuijten-Muller over de samenwerking:‘‘Er wordt allereerst goed geluisterd naar onze wensen en behoeften. De verrassende, doeltreffende en toch vaak simpele (dus uitvoerbare) concept ideeën van creatief directeur Koen Verhagen zijn zeer verfrissend en innovatief. Samen met zijn Pieters Media collega’s vormt hij een hecht, soepel draaiend en hard werkend team. Zeer flexibel (snel kunnen schakelen), pragmatisch met een groot oplossend vermogen en op deadlines gericht, wordt er tijd noch moeite gespaard om onze opdrachten tot aller tevredenheid uit te voeren.’’